adidas Predator BelliGold

21 October 2024
adidas Predator BelliGold

Adidas presenteert Jude Bellingham zijn eerste signature schoen: de Predator 'BelliGold'

Jude Bellingham heeft zich in razendsnel tempo gevestigd als het boegbeeld van adidas wanneer het aankomt op de Predator-lijn. Door de jaren heen heeft de middenvelder van Real Madrid al verschillende exclusieve kleurstellingen gedragen, maar nu zet hij een nieuwe stap: adidas eert hem met zijn allereerste signature schoen. De Predator 24, toepasselijk genaamd 'Belligold', is een schoolvoorbeeld van elegantie. Met een strak ontwerp in minimalistisch goud op zwart, combineert deze schoen het beste van voetbalprestaties met hoogstaande mode. Dit is niet zomaar een voetbalschoen, maar een statement op het veld en daarbuiten.

Hoewel Bellingham al eerder twee op maat gemaakte Predator-schoenen van adidas ontving, waren deze voor de meeste fans onbereikbaar. De eerste, ontworpen ter ere van zijn aankomst bij Real Madrid, werd beperkt tot slechts 20 paar, terwijl de tweede, ter viering van zijn Golden Boy Award, helemaal niet verkrijgbaar was. Met de Predator 24 ‘Belligold’ komt daar verandering in. Deze 2025 signature schoen is de eerste reguliere release, waardoor fans eindelijk de kans krijgen om een stukje van Bellingham’s succes in handen te krijgen. Ontworpen in samenwerking met de speler zelf, bevat de schoen zijn nieuwe 'JB'-logo op de iconische omvouwbare tong, en wordt hij geaccentueerd met gouden details op de drie adidas-strepen en de CONTROLFRAME-buitenzool. De gouden tinten verwijzen naar Bellingham's onvergetelijke jaar, waarin hij prijzen en persoonlijke onderscheidingen stapelde. Deze schoen is een perfecte fusie van topprestaties en persoonlijke triomfen, nu beschikbaar voor iedereen die zich wil meten met de klasse van Jude Bellingham.
Jude Bellingham: "Growing up as a kid I could never have imagined a day where I’d have my own signature Predator, it really is a dream come true. The boot really reflects who I am as a player while also capturing my style away from the pitch. I can’t wait to wear it for the first time and see how it performs. It makes it even more special to see my very own Gazelle sneaker and second Originals clothing drop launching alongside it.”

adidas Present Jude Bellingham With First-Ever Signature Predator

Belligold

/