Alle 3rd shirts op een rijtje

26 September 2024
Alle 3rd shirts op een rijtje

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat betekent natuurlijk nieuwe voetbalshirts. Naast de traditionele thuis- en uitshirts, hebben veel clubs ook dit jaar weer een opvallend 3e tenue uitgebracht. Ben jij benieuwd welke clubs er dit jaar uitblinken met hun 3e shirt? Lees dan snel verder! Bij VoetbalDirect hebben we een uitgebreide collectie 3e voetbalshirts van jouw favoriete clubs. In deze blog zetten we de nieuwste en meest opvallende 3e tenues voor je op een rijtje.

Het 3e voetbalshirt is niet langer alleen een reserve-tenue dat alleen wordt gedragen bij speciale gelegenheden. Steeds meer clubs zien het 3e shirt als een kans om te experimenteren met nieuwe designs en kleuren. Het 3e shirt is vaak een echte eyecatcher en wordt door fans met veel enthousiasme ontvangen.

Overzicht van de 3e shirts

De populariteit van retro-ontwerpen is dit seizoen niet te missen. Veel clubs grijpen terug op iconische tenues uit het verleden en geven deze een moderne twist. Zo heeft Feyenoord bijvoorbeeld gekozen voor een ontwerp dat doet denken aan het jaar 2003/2004. Het shirt is uitgevoerd in de klassieke kleuren groen en wit, maar in een vernieuwd jasje. Dit soort verwijzingen naar het verleden zorgen niet alleen voor nostalgie bij de oudere fans, maar spreken ook een nieuwe generatie aan.

Het 3e voetbalshirt is niet meer weg te denken uit de wereld van voetbal. Of je nu op zoek bent naar een opvallend shirt voor een speciale gelegenheid of gewoon jouw collectie wilt aanvullen, bij VoetbalDirect vind je altijd het perfecte 3e shirt.


Bekijk nu onze uitgebreide collectie 3e voetbalshirts en bestel jouw favoriet!