Het adidas Vivid Horizon Pack is hier!

26 September 2024
Het adidas Vivid Horizon Pack is hier!

adidas Vivid Horizon Pack

Met het einde van de zomer in zicht en de herfst staat voor de deur, heeft adidas een nieuwe collectie uitgebracht: het Vivid Horizon pack. De pack die perfect aansluit bij de sfeer van late namiddagwedstrijden. Deze collectie is ontworpen om op te vallen met opvallende kleuren. Deze kleuren moeten doen denken aan de zonsondergang op het voetbalveld. Of je nu kiest voor de moderne uitstraling van de Predator 24, de gedurfde F50 of de subtiele elegantie van de Copa Pure 2, het Vivid Horizon pack biedt een unieke look voor elke speler. Lees verder om alles te ontdekken over deze oogverblindende nieuwe lancering!

adidas Predator: pure kracht en controle op het veld

Een andere schoen die deel uit maakt van de Vivid Horizon Pack zijn de adidas Predators. De naam Predator zegt het al, het is gemaakt voor roofdieren/jagers. De schoen is ontworpen voor spelers die controle willen houden, het spel domineren en goals maken. Past deze beschrijving bij jou? Dan staan deze schoenen op jou lijf geschreven!

Deze kleuren zijn iets minder uitbundig. Het straalt klasse en lef uit. Precies wat roofdieren willen uitstralen als ze op hun prooi afgaan. De schoen is perfect voor creatieve spelers die goals willen maken of hun teamgenoten willen bedienen met de perfecte pass.

De herboren F50: snelheid ontmoet stijl

De iconische adidas F50 zijn terug! adidas komt met een spectaculaire comeback die volledig is herontworpen voor de moderne speler. Deze F50 schoen is altijd al geliefd om zijn focus op pure snelheid. Dankzij het licht ontwerp sluit de schoen perfect om je voet, hierdoor kan je moeiteloos langs je tegenstander glippen.

De F50 uit deze collectie valt direct op door zijn gedurfde kleurenschema, geïnspireerd door adembenemende zonsondergangen aan de horizon. Je bent niet te missen op het veld!

Copa Pure: Klasse en comfort komt samen

Voor de echte gentlemen kan de Copa Pure natuurlijk niet ontbreken. Deze schoen is beroemd om zijn ongeëvenaarde balgevoel en comfort, en dat geldt ook voor het Vivid Horizon Pack. De Copa Pure is ontworpen voor de speler die de bal als het ware aan zijn voet wil plakken. Kijk naar voorbeelden zoals Bernardo Silva. Met zijn klasse staat hij op het middenveld bij Manchester City. Dankzij de zachte leren bovenkant biedt de Copa een uitstekende touch en dribbels.

De kleurencombinatie straalt rust uit en is ideaal voor spelers die vertrouwen hebben op hun controle, zelfs onder druk. Middenvelders, let goed op deze schoen! 😉

/