Nieuw: Manchester City 4th

17 September 2024
Nieuw: Manchester City 4th

In een unieke samenwerking tussen voetbal en muziek heeft Manchester City zijn vierde tenue gepresenteerd, co-ontworpen door niemand minder dan Noel Gallagher, de legendarische muzikant en voormalig leadgitarist van Oasis. Dit bijzondere shirt is een eerbetoon aan het 30-jarige jubileum van het iconische album Definitely Maybe, waarmee de grenzen tussen voetbalcultuur en rock-'n-roll vervagen. Hier ontdek je waarom dit shirt een ware must-have is voor iedere fan.

Het vierde tenue van Manchester City is een directe knipoog naar de kleuren die op de albumhoes van Definitely Maybe te zien zijn. De subtiele tinten die het album wereldwijd herkenbaar maken, komen nu terug in dit shirt. Dit zorgt voor een perfecte symbiose tussen de geschiedenis van Manchester City en de muzikale nalatenschap van Oasis. Voor de fans van zowel de club als de band is dit shirt een ultiem verzamelobject dat twee werelden samenbrengt.

Exclusief voor Europese nachten

Dit nieuwe shirt is speciaal ontworpen voor de Europese wedstrijden van Manchester City. Het zal alleen gedragen worden op het grootste podium, de Champions League, waar de club haar titels verdedigt. Het is een shirt dat niet alleen prestaties op het veld symboliseert, maar ook de verbinding tussen de club en haar fans wereldwijd versterkt. Of je nu de wedstrijden volgt vanuit het stadion of thuis op de bank, dit shirt brengt je dichter bij het Europese avontuur van City.

Unieke details

Het Definitely City-shirt is rijk aan details die het uniek maken. De inscriptie “Definitely City” in het handschrift van Noel Gallagher op de achterkant van de nek is een subtiel maar krachtig eerbetoon aan de Oasis-frontman en zijn liefde voor de club. De retro-geïnspireerde kraag en de klassieke clubemblemen voegen een vintage touch toe aan het moderne ontwerp.

Exclusief voor Europese nachten

Het door Noel Gallagher mede-ontworpen shirt is nu verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Of je het draagt tijdens de wedstrijden of als mode-item, dit unieke tenue mag niet ontbreken in jouw garderobe. Bestel nu en steun Manchester City in stijl tijdens het gehele voetbalseizoen!