De nieuwe PUMA Formula schoenen

18 July 2024
De nieuwe PUMA Formula schoenen

Ontdek de Nieuwe PUMA Formula Pack voor het Nieuwe Seizoen!

De zomerstop is het perfecte moment om je voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Bij Voetbaldirect hebben we iets speciaals voor jou: de nieuwste PUMA schoenencollectie, de ‘Formula Pack’! Deze collectie brengt de Ultra 5, Future 7 en King in knallende nieuwe kleuren en is ontworpen om jouw spel te verbeteren.

Magie op het Veld met Future 7 Ultimate

Ben jij een creatieve speler? De Future 7 Ultimate is jouw ideale partner. Met zijn opvallende kleuren, waar blauw elegant overgaat in een frisse groentint en roze accenten op de hiel en Fusion Tape, maak je zeker indruk. Deze schoen combineert innovatie en comfort, perfect voor moeiteloze bewegingen en het creëren van magische momenten op het veld.

Magie op het Veld met Future 7 Ultimate

Supersnel met Ultra 5 Ultimate

Hou je van snelheid en wendbaarheid? De Ultra 5 Ultimate is voor jou! Geïnspireerd door de Formule 1, biedt deze schoen bliksemsnelle acceleratie en toptractie dankzij de SPEEDSYSTEM-buitenzool en het FastTrax-studontwerp. De PWRTAPE SQD support frame houdt je stabiel zonder je bewegingsvrijheid te beperken. Met een opvallende combinatie van blauw, wit en elektrisch groen straal je snelheid en stijl uit op het veld.

Supersnel met Ultra 5 Ultimate

Heers in Stijl met King Ultimate

Voor spelers die houden van klassieke stijl en moderne technologie, is de King Ultimate perfect. Met een stijlvol design waarin wit domineert en blauwe en roze tinten elegant door de iconische formstripe branding lopen, biedt deze schoen geavanceerde grip en ultieme balcontrole. Heers op het veld met de tijdloze klasse van de King Ultimate!
Heers in Stijl met King Ultimate

Speciaal voor Vrouwen: Ultra 5 & Future 7 Women's Fit

PUMA heeft voor de perfecte fit voor de dames ontworpen . De Ultra 5 & Future 7 Women’s Fit is slanker en sluit perfect aan op de vrouwenvoet. Met dezelfde toptechnologie als de standaard Ultra 5 & Future 7, biedt deze schoen ultiem comfort en prestaties. Het kleurenschema zorgt ervoor dat je er niet alleen snel, maar ook stijlvol uitziet.

Wil jij al op de eerste training van het seizoen uitblinken, shop dan nu de Future, Ultra en King in de webshopin de webshop:

PUMA Future

PUMA Ultra

PUMA King